KONAČNA POTVRDA: Milan ostvario jedan od najvećih ljetnih transfera!

FOTO:

Milan je dobio konačno veliko pojačanje nakon svih trzavica zbog financijskog fair-playa. Nakon štu su potpisali naš dvojac Halilović-Strinić, bacili su se na dovođenje „krupne ribe“. Gennaro Gattuso je tako dobio pravog centarfora, potpisao je bivši igrač Juventusa Gonzalo Higuain!

To će sasvim sigurno značiti odlazak našeg Nikole Kalinića, jer će u pričuvi biti silno talentirani Patrick Cutrone i skupo plaćeni Andre Silva. Talijanski novinari otkrivaju da će Milan platiti jednogodišnju posudbu čak 18 milijuna eura, a onda otkupiti ugovor iduće godine za još 36 milijuna.

“Prvo ću potpisati ugovor, a potom govoriti. Čeka me liječnički pregled. Počinjem novu avanturu, želim pozdraviti sve navijače Milana, kao i navijače Juventusa koji su me podržavali. Leonardo me je uvjerio, a s Gattusom sam već razgovarao. Došao sam ovdje napraviti što više”, prva je izjava argentinskog napadača.

Kruže informacije da je pitanje vremena kada će put Torina i Juventusa Leonardo Bonucci, biti će zanimljivo vidjeti kako će tribine dočekati svog negdašnjeg miljenika.

Čeka se prvi veliki kiks: ManU već ima spremnu jako dobru zamjenu za Mourinha!

Komentari

komentara

« Povratak