KONAČNA PRESUDA: Bivša zvijezda Reala i Citya osuđena na dugogodišnju zatvorsku kaznu!

FOTO:

Bivši brazilski reprezentativac i donedavni napadač Santosa, legendarni Robinho, osuđen je na zatvorsku kaznu od devet godina. Radi se o slučaju iz 2013. godine kada je silovana 23-godišnja albanska državljanka dok je u noćnom klubu slavila rođendan, javljaju talijanski mediji.

Santos je nedavno objavio kako je raskinuo ugovor s Robinhom uz objašnjenje da se može posvetiti slaganju obrane na sudu u Milanu. Tamošnji sud je odlučio kako će ova kazna biti pravomoćna u trajanju od devet godina, osuđen je i njegov prijatelj Ricardo Falco.

Robinho je odbacio sve optužbe ali na kraju nije uspio dokazati da je nevin, bivša zvijezda Milana, madridskog Reala i Manchester Citya će tako završiti iza rešetaka.

“Ova kazna primjer je zaštite žena i pokazuje da sustav funkcionira, kad je potrebno.” – kazao je Jacopo Gnocchi, odvjetnik silovane djevojke, talijanskim novinarima.

Brazilski napadač je tijekom boravka u Engleskoj povezan s još jednim sličnim skandalom u Leedsu ali ga je policija nakon ispitivanja pustila na slobodu.

Komentari

komentara

« Povratak