KONAČNO SE I ON JAVIO: Pique progovorio o pravilima koja je Xavi uveo u Barcelonu!

FOTO:

Nekadašnji veznjak i kapetan Barcelone, Xavi, prošli je tjedan preuzeo je momčad s Camp Noua, nakon otkaza Ronaldu Koemanu.

Javio se i Pique

Xavi Hernandez je prije sedam dana službeno predstavljen kao novi trener Barcelone. Odmah po dolasku legendarni je Xavi uveo brojne novitete u rad kluba. Prije svega, promijenio je ljude u stručnom stožeru, ali i otpustio cijeli liječnički tim.

Za igrače je uveo nekoliko novih pravila ponašanja. Između ostaloga, na treninge moraju dolaziti 90 minuta ranije, a zabranjeno njim je putovanje zbog privatnih razloga usred sezone. Nadalje, strogo moraju paziti na to što objavljuju na društvenim mrežama.

No to nije sve. Španjolski portali danas pišu kako je Xavi donio odluku da će momčad, na dan svih domaćih utakmica ujutro imati trening na Camp Nou. Trening na dan utakmice dugo vremena nije primjenjivan, a pogotovo ne na glavnom terenu.

Jedan od igrača, kojeg se najviše spominjalo zbog zabrane putovanja zbog privatnih obaveza je Gerard Pique. On se konačno oglasio.

„Kada postoje pravila, onda trener ne mora biti strog. Kada smo imali trenera koji nam je u svlačionici postavio jasna pravila, ostvarivali smo velike rezultate. Kad nije bilo pravila, bili smo u lošoj situaciji.”, komentirao je Pique nova pravila u momčadi pa istaknuo:

„Ljudi prelako i previše vjeruju onome što pročitaju ili čuju u medijima. Tako dolazi do zabluda. ‘Pravila’ koja je Xavi navodno uveo su jedna od tih stvari.”

Komentari

komentara

« Povratak