KOPIĆ JE SAMO PRIVREMENO RJEŠENJE: Dinamo želi trenera iz Premijer lige!?

FOTO:

Zagrebački Dinamo je, dan nakon poraza u Kupu od Rijeke, imenovao novog trenera, Željka Kopića. Međutim, čini se kako on nije trajno rješenje…

Dinamo želi Jakirovića?

Nakon što je Damir Krznar podnio ostavku poslije poraza u Kupu Hrvatske, mjesto trenera zegrebačkog Dinama je preuzeo Željko Kopić. Plan je da ekipu vodi do kraja sezone, a u međuvremenu Dinamo traži eventualnu bolju opciju. Po kuloarima je počelo kružiti ime stručnjaka koji je impresionirao sve ljubitelje Premijer lige BiH, a radi se o Sergeju Jakiroviću.

On je sa Zrinjskim odigrao fantastičnu polusezonu. U 19 utakmica su osvojili 48 bodova što je novi rekord jedne polusezone, a valja spomenuti i rekordnih devet pobjeda u nizu i sigurno prvo mjesto u prvenstvu BiH.

Nakon što su Mostarci u posljednjoj utakmici ove godine sa 6:2 pobijedili Leotar novinari su na press-konferenciji pitali Jakirovića o mogućem interesu prvaka Hrvatske.

„Kad bih ja komentirao svaki natpis gdje bih došao? Kad novinari napišu… Znate kako kažu – gdje ima dima, ima i vatre, ali ne mogu još ništa komentirati. Ja sam trener HŠK Zrinjski i nemam nikakav drugi komentar.”, poručio je 44-godišnji Jakirović.

Podjsetimo, Jakirović je prije Zrinjskog vodio Maribor, Goricu i Sesvete.

Komentari

komentara

« Povratak