KORAK DO TRANSFERA: Evo koliko je Real Madrid ponudio za Mbappea!

FOTO:

Ranije tijekom dana odjeknula je vijest kako je uprava PSG-a odradila krizni sastanak na kojem je glavna tema bio Kylian Mbappe.

Ovaj čudesni francuski nogometaš jednostavno se više ne vidi u redovima Parižana te želi transfer u Real Madrid, i to ovog ljeta. No, navodno mu nije problem pričekati još jednu godinu jer mu ugovor s PSG-om istječe u ljeto 2022. godine. Ali onda francuski velikan riskira da Mbappe ode potpuno besplatno.

Zbog toga je PSG kontaktirao predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza, kojeg su direktno upitali koliko je spreman iskeširati za Francuza. Večeras se pojavila prva informacija oko ponude Real Madrida i ona iznosi nevjerojatnih 187 milijuna eura! Vijest je objavio britanski talkSport.

Francuski mediji još su ranije isticali i kako su ispred njihovog reprezentativca dvije velike prepreke ako želi napustiti PSG prije 31. kolovoza (kraj ljetnog prijelaznog roka). Jedna je bila ta da Real Madrid mora poslati ponudu, što su Španjolci izgleda i učinili, a druga je ta da Parižani tu istu moraju i prihvatiti.

Pa, dakle, potez je na Parižanima… A oni, kako stvari stoje, nedugo nakon dolaska Lea Messija ostaju bez druge velike zvijezde. Pred nama je drugi najskuplji transfer u povijesti nogometa..

Komentari

komentara

« Povratak