KORONA POHARALA HNL: Gorica prijavila čak 13 zaraženih igrača, postoji nekoliko opcija za nastavak prvenstva u najgorem slučaju!

FOTO:

Nove loše vijesti stižu iz Prve lige što se tiče koronavirusa. HNK Gorica je nakon posljednjeg kruga testiranja prijavila 13 pozitivnih igrača te još tri člana stručnog stožera, njihova utakmica protiv Varaždina je odgođena, inače se trebala igrati 30. listopada.

Povjerenik za natjecanje Josip Brezni je u vrlo nezavidnoj situaciji, ukupno je morao dosada odgoditi osam prvenstvenih susreta, pitanje je što će se još događati…Podsjećamo, nedavno je NK Osijek prijavio da ima još pet zaraženih igrača što je ukupno sedam, utakmica protiv Istre 1961 je također odgođena.

“Odgođena je utakmica 10. kola HT Prve lige protiv Varaždina, a Gorica bi sljedeću utakmicu trebala igrati 8. studenog protiv Slaven Belupa pa Gradskom stadionu.

Dečki, brzo ozdravite!” – objavili su na Facebook stranici HNK Gorice.

“Nema panike, situacija je još pod kontrolom. Pa imali smo deset odgođenih utakmica u Drugoj HNL pa ih je osam već odrađeno, ostale su još dvije. Sasvim je dovoljno termina da se sve odigra” – rekao je za portal 24 sata, Josip Brezni.

Isti medij piše da postoji nekoliko varijanti ukoliko se situacija u ligi dodatno pogorša, jedna od opcija za završetak sezone je da se ukine četvrti krug, pa bi sezona bila skraćena na 27 kola umjesto predviđenih 36…Druga varijanta je ta da se svi dvoboji odrade u jednom gradu, navodno je favorit za domaćinstvo Pula.

Komentari

komentara

« Povratak