Kovač i njemačka legenda oduševili: Svaka im čast!

Predsjednik uprave Eintrachta iz Frankfurta Wolfgang Steubing priznaje da bi uoči sezone potpisao trenutnu poziciju kluba na ljestvici i hvali trenera Niku Kovača te sportskog direktora Fredija Bobica…

Eintracht se prošle sezone borio za opstanak do samog kraja i osigurao ga tek u dodatnim kvalifikacijama, no čini se da su došli bolji dani za klub iz Frankfurta.

Niko Kovač koji je klub preuzeo tijekom proljeća odradio je odlične pripreme ovog ljeta i rezultati su impresivni. Klub se drži u gornjem dijelu ljestvice nakon sedam odigranih kola, a u posljednjem je odigrao 2:2 protiv moćnog Bayerna što nije mala stvar.

‘Da mi je netko rekao da ćemo imati 11 osvojenih bodova u ovom trenutku, odmah bih to potpisao,’ izjavio je predsjednik uprave Eintrachta Wolfgang Steubing koji hvali Niku Kovača, ali i novog sportskog direktora Fredija Bobica koji je odlično radio ovog ljeta:

‘Mogu njemu i Kovaču samo skinuti kapu! Nismo imali izbora nego se okrenuti nepoznatim talentima. Srećom, imali smo Bobica koji je iskoristio svoje jako dobre kontakte da bismo izgradili novu momčad.’

Kovača, Bobica i igrače Eintrachta ovog petka čeka novi zanimljiv izazov, gostovanje kod Halilovićevog posrnulog HSV-a.

Komentari

komentara

« Povratak