KRAJ AVANTURE: Nekadašnji miljenik Torcide i član trofejne generacije dobio otkaz

FOTO:

Prve nogometne korake napravio u HNL-u napravio je u Osijeku iz kojeg je 2002. godine prešao u Hajduk i bio član trofejne generacije ‘bijelih’ koja je osvojila Kup 2003. godine prvenstvo 2004. i 2005.

Riječ je o nekadašnjem miljeniku navijača splitskog kluba 42-godišnjem Mati Neretljaku koji je na poziciji stopera upisao 181 nastup u HNL igrajući za Osijek, Hajduk u dva navrata te Rijeku i Zadar. Kao igrač okušao se u Južnoj Koreji i Japanu, a za Vatrene je upisao 10 nastupa i zabio jedan zgoditak.

Nakon igračke karijere započeo je trenersku, a prvi posao bio mu je u rodnom Orašju koje je vodio u tri navrata između 2015. i 2016., 2017. i 2018. te nešto manje od tri mjeseca u 2019. godini. Vodio je još Jajce, tada Metalleghe, a u listopadu prošle godine preuzeo je klupu Zvijezde Gradačac.

U BiH drugoligašu naslijedio je bivšeg hajdukovca Darija Damjanovića, a sad je tamo dobio otkaz nakon deset kola u ovoj sezoni, prenosi Germanijak.hr. Nalaze se na 13. mjestu s 15 bodova manje od vodećeg GOSŠ Gabele. Zvijezda je u drugoligašku sezonu ušla s ambicijama povratka u Premijer ligu BiH, ali zasad su daleko od tog cilja.

Neretljak je i asistent Ognjenu Vukojeviću u U-20 reprezentaciji Hrvatske.

Komentari

komentara

« Povratak