KRAJ AVANTURE U ENGLESKOJ: Evo gdje će Perišić igrati sljedeće sezone!

FOTO:

Sjajni hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, često je bio povezivan s transferom u engleski Premiership. Međutim, njegova karijera otišla je drugim putem pa je većinu godina proveo igrajući u Njemačkoj i Italiji.

A zanimljivo otišao je u Englesku tek kao 33-godišnjak nakon što ga je u Tottenham pozvao trener Antonio Conte s kojim je surađivao u Interu. No, Tottenhamova sezona zaista je bila jako loša s obzirom da je opet prošla sezona bez trofeja ili značajnog rezultata. Ipak, Perišić je u svim natjecanjima imao pogodak uz čak 12 asistencija. Uglavnom su to bile pozitivne kritike bilo od tamošnjih medija ili navijača.

No, izgleda kako Perišić karijeru neće nastaviti u Engleskoj. Naime, Sportske novosti doznaju kako će se pouzdani Hrvat nakon samo jedne godine u Engleskoj vratiti u Italiju!

Nije poznato da li je u pitanju Inter ili možda neki drugi talijanski klub poput recimo Rome koju vodi Jose Mourinho. A dobro se sjećamo koliko je Portugalac zagrizao za Perišića dok je vodio Manchester United, ali uprava nije imala sluha za taj interes.

Ili će možda Perišić ipak reći zbogom ligama petice te se zaputiti nazad u HNL, ligu u kojoj nikada nije zaigrao. Zamislite samo ofenzivu koju u Hajduku predvode Perišić i Livaja. Postoji samo jedan problem, a to je Perišićev ugovor s Tottenhamom koji traje do ljeta 2024. godine. Postavlja se pitanje hoće li se dogoditi sporazumni raskid ugovora jer teško je za očekivati da će Spursi raditi probleme te zahtjevati neku visoku odštetu.

Za analizu utakmice Chelsea – Newcastle kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak