KRAJ JEDNE ERE: Juventusova legenda odlazi u zasluženu mirovinu!

FOTO:

Iz Italije dolazi vijest koja će rastužiti sve simapetizere torinskog Juventusa. Legenda kluba po završetku sezone odlazi u mirovinu.

Kraj jedne ere

Juventusov branič, 37-godišnji Andrea Barzagli, na kraju ove sezone završava svoju dugu i bogatu igračku karijeru. Informaciju je sam potvrdio uz objašnjenje:

„S obzirom na godine i brojne ozljede koje me muče u posljednje vrijeme, odlučio sam na kraju sezone prekinuti karijeru.”

Iako mu je Juventus ponudio posoa rada s mladim igračima, Barzagli još nije odlučio što će raditi nakon što „kopačke objasi o klin“.

 „U posljednje sam vrijeme puno razmišljao o svojoj budućnosti. Započet ću novu epizodu života, u sljedećih nekoliko mjeseci ću konač odlučiti čime ću se baviti. Procijenit ću sve opcije i izabrati onu koja me najviše ispunjava. “

Barzagli je u Juventusu proveo gotovo devet godina i postao svojevrsna klupska legenda. U kombinaciji s Bonuccijem i Chiellinijem činio je neprobojnu obrambenu trojku, poznatiju kao BBC. Ukupno je za torinski klub odigrao 280 utakmica te osvojio sedam naslova prvaka, četiri Kupa i četiri Superkupa.

PADA NOVI REKORD: United za braniča ponudio 130 milijuna eura!

PROPALA INVESTICIJA: Platili ga 35 milijuna eura, a do sada nije odigrao ni jednu utakmicu u Serie A!

Komentari

komentara

« Povratak