KRAJ JEDNE VELIKE ERE? Damir Mišković prodaje Rijeku!?

FOTO:

Izgleda kako će Rijeka uskoro dobiti novog vlasnika, javljaju brojni domaći mediji. Čak i pokoji strani novinari.

Naime, prema pisanju Sportskih novosti, gazda Rijeke, nikada nije bio bliži prodaji. Manji dio ih ipak tvrdi da vlasnik Damir Mišković još uvijek nije prodao klub, ali da nikad nije bio bliži prodaji. Spominju se Amerikanci i Nijemci. Kako god, priča o promjeni vlasnika kluba s Rujevice itekako je ozbiljna, a trebala bi se rasplesti u sljedećih nekoliko tjedana, a najviše nekoliko mjeseci…

Rijekin vlasnik i predsjednik Damir Mišković već godinama nije skrivao da je često bio u pregovorima s određenim grupacijama koje bi bile spremne kupiti klub. “Uvijek ću podržati projekt snažne Rijeke. Moja je realnost da ne mogu osigurati klubu budžet veći od 15 milijuna eura, što u hrvatskim okvirima nije dovoljno za osvajanje naslova, a u europskim ni izbliza ne jamči redovito igranje u nekoj od skupina. Pojavi li se netko tko može osigurati budžet od 20 ili 30 milijuna eura, naravno da ću s njim ozbiljno sjesti za stol i vidjeti što nudi.”

O prodaji Rijeke raspisao se i poznati talijanski novinar Lorenzo Lepore koji tako piše kako bi Rijeka mogla uskoro otići u ruke njemačkog poduzetnika. Također ističe kako su jako blizu dogovora.

Mišković o mogućoj prodaji Rijeke nije želio dublje razgovarati.

– Prodaja kluba? U posljednjih pet godina imao sam pregršt razgovora, a još sam uvijek vlasnik kluba – kratko je poručio.

Komentari

komentara

« Povratak