KRAJ JOŠ JEDNE SAPUNICE: Najskuplji igrač u povijesti Bayerna saznao presudu madridskog suda!

FOTO:

U vrlo neobičnoj situaciji našao se najskuplji igrač Bayern Munchena. Cirkus koji su izrežirali on i njegova partnerica, dobio je i sudski epilog…

Sud donio odluku

Lucas Hernandez se dobrovoljno morao javiti madridskom sudu kako bi dogovorio izdržavanje šest mjeseci zatvorske kazne. Razlog je činjenica da je prekršio zabranu prilaska koju mu je sud odredio prema njegovoj bivšoj partnerici. Da stvar bude bolja, Hernandez je putovao u Miami, zajedno sa svojom partnericom, nakon što im je sud oboma odredio zabranu prilaska jedno drugome zbog ranijih sukoba. Štoviše, oboje su dijelili slike s puta, a vrhunac je činjenica da se se vjenčali u Las Vegasu, usprkos sudskoj zabrani.

Zbog njenog kršenja, Hernandezu je određena kazna od šest mjeseci zatvora. Ipak, sud u Madridu je sada poništio tu odluku, zbog specifičnosti odnosa ovo dvoje ljudi i francuski nogometaš neće morati u zatvor.

Inače, Hernandez je prije dvije godine potpisao ugovor s najtrofejnijim njemačkim klubom, Bayern Munchenom. Bivši Hernandezov klub, Atletico Madrid je dobio odštetu od vrtoglavih 85 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak