KRAJ REPREZENTATIVNE KARIJERE: Legenda sinoć odigrala zadnju utakmicu u dresu nacionalne vrste!

FOTO:

Legendarni vratar se sinoć, u 36. godini, oprostio od igranja za nacionalnu vrstu. U nadolazećim se godinama planira posvetiti samo klupskom nogometu.

Izašao u 57. minuti u čast 57. nastupa

Poljski vratar, Lukasz Fabianski sinoć je upisao svoj posljednji nastup za nacionalni dres. Na utakmici protiv San Marina, Poljak je napustio teren u 57. minuti, u čast svojih 57 nastupa za reprezentaciju.

Vratar West Hama odlučio je da je vrijeme da se povuče i da se u ostatku karijere posveti isključivo klupskoj karijeri. Fabianski je u suzama izašao s travnjaka, a novinarima je otkrio i kako su mu suigrači uoči utakmice priredili iznenađenje. Osim poklona, u svlačionici su mu prikazali film s najvažnijim trenucima u reprezentativnoj karijeri.

„Dok smo pjevali himnu, dobro sam se držao. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, bio sam sve uzbuđeniji i nekako je sve trajalo predugo dok sam čekao taj trenutak kada ću napustiti teren. Dok sam spremao da izađem i kada sam izlazio, imao sam osjećaj da sve to traje cijelu vječnost.”, priznao je Fabianski pa nastavio:

„Bio sam dirnut kada su navijači skandirali moje ime. U 57. minuti je cijeli stadion zapljeskao, nisam mogao zaustaviti suze. Bilo je to nešto nevjerojatno što nikada neću zaboraviti.”

Komentari

komentara

« Povratak