KRAJ SAPUNICE: Wanda oprostila Icardiju pa objavila licemjernu objavu!

FOTO:

Tjedan dana već traje zanimljiva sapunica Mauro Icardi & Wanda Nara koja itekako zabavlja nogometni svijet. No, izgleda da je došao kraj.

Naime, Wanda je prošli tjedan na Instagramu objavila kako ju je Mauro prevario: “Još jedna obitelj koju si uništio zbog kurve”, napisala je Wanda, ubrzo sve to obrisala, no kad jednom nešto osvane na internetu, onda je zaista kasno.

Poznati mediji otkrili su da je djevojka s kojom je zvijezda PSG-a navodno prevarila Wandu 29-godišnja Eugenia China Suarez, poznata argentinska glumica. PSG je dao par dana slobodno Icardiju, a ovaj je odmah otputovao u Milano kako bi s Wandom riješio problem. Icardi je čak prijetio da će otići iz PSG-a ako mu Wanda ne oprosti i da će zbog toga i ona kao njegova agentica ostati bez milijuna eura.

No stvari su se primirile i Wanda je oprostila Mauru: ”Ja se brinem za svoju obitelj, a život će se pobrinuti za kučke. Na isti način”, stajalo je u poruci koju je Wanda objavila uz fotografiju koja bi trebala predstavljati pomirenje i veliku ljubav između nje i nogometaša.

Zanimljivo kako je Wanda očito zaboravila da je ona prevarila Maxija Lopeza upravo s Icardijem…

Komentari

komentara

« Povratak