KRAJ VELIKE KARIJERE? “Mandžukić vjerojatno više neće igrati…”

FOTO:

Bivši hrvatski napadač i nekadašnji sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović u intervjuu za Tuttomercatoweb Radio govorio je o hrvatskim nogometašima u Italiji, posebno o novopridošlom Tomi Bašiću, na čijem je transferu iz Hajduka osobno radio, a osvrnuo se i na situaciju s transferom Nikole Vlašića te prokomentirao budućnost Marija Mandžukića.

O Tomi Bašiću
Je li spreman za Lazio? Volio bih da je. Poznajem ga jer sam bio direktor u Hajduku kad smo ga prodali u Bordeaux. Posljednjih godina puno je napredovao i dobio na samopouzdanju. On je ”mezzala” koji može igrati u vezi. Vjerujem u Sarrija, ne znam na kojoj ga poziciji vidi, ali siguran sam da će uz njega Bašić još napredovati. On je za mene odličan lijevi vezni. Može trčati, ubacivati se i šutirati, a vrlo dobro izvodi i slobodne udarce. Asistira i stvara prostor drugima, ima pravu fizičku građu i vrlo je pokretljiv za svojih 190 cm.

O Veroni
Često sam govorio da je pravi arhitekt Veroninih uspjeha Ivan Jurić. Govorilo se i da neki igrači koji dolaze iz njegova sustava imaju problema s uklapanjem u nove klubove. Pratio sam ih i nadam se da neće imati puno problema, ali teško će ponoviti dvije sezone kakve su imali s Jurićem.

O Mandžukiću
Čini mi se da mu je jednostavnije prestati nego nastaviti igrati. On je iskren prema sebi i ne želi se osjećati kao ničiji teret niti ostaviti dojam da igra zbog novca.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak