KRALJEVI NE ODUSTAJU: Real Madrid poslao novu ponudu za Mbappea!

FOTO:

Real Madrid ozbiljno je zagrizao za PSG-ovog dijamanta Kylian Mbappea koji želi otići iz kluba. No, Parižani su jako tvrdi pregovarači.

Jučer je Fabrizio Romano otkrio kako je Real Madrid ponudio 160 milijuna eura za francuskog reprezentativca ali je ta ponuda odbijena. No, već danas stigla je nova ponuda pa je tako Real francuskom velikanu ponudio 170 milijuna eura te još deset milijuna koji bi stigli kroz bonuse.

“Izvori povezani s Realom tvrde da je to finalna ponuda ovog ljeta. Mbappea zanima samo Real, sad ili sljedećeg ljeta. Svojim ljudima je rekao da sanja o Realu”, napisao je Romano na Twitteru.

Tu vijest prenijela je i Marca pozivajući se na svoje izvore. Real je prije dva dana navodno ponudio 160 milijuna eura, ali je PSG to odbio. Njegov sportski direktor Leonardo rekao je da to nije ni blizu dovoljno, a Marca tvrdi da Real ovom novom ponudom želi dostići 180 milijuna eura, što je iznos za koji se u Madridu nadaju da bi PSG prihvatio.

Kasnije se oglasio i PSG-ov predsjednik Nasser Al-Khelaifi. “Mislim da smo i ja klub bili vrlo jasni. Vrlo jasni. Naš stav je jasan i nećemo ga promijeniti”, rekao je za televiziju BeIN Sports.

Komentari

komentara

« Povratak