Kranjčar otišao iz Rangersa i odmah dobio neobičnu ponudu hrvatskog kluba

FOTO:

Niko Kranjčar više nije član Glasgowa iz Rangersa. U dresu škotskog velikana odigrao je 26 utakmica te postigao 3 pogotka i 6 asistencija.

Vesela ponuda

Kranjčar je u škotskom velikanu igrao od 2016. godine, ali razdoblje u klubu obilježeno mu je teškom ozljedom koljena pa se i nije previše naigrao.

Niko je najavio kako će nakon raskida s Rangersima razmisliti o budućoj destinaciji. No već je dobio jednu ponudu i to o hrvatskog kluba – NK Dračice iz Đakova.

“Niko, ovih dana u medijima se vrti priča kako ste raskinuli ugovor s Rangersima. Budući da nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate kako smo baš na toj poziciji ostali “kratki”. Ako ste zainteresirani za angažman u našem klubu do kraja sezone, bili bi izrazito sretni. Za daljnju suradnju spremni smo na pregovore. Liječnički ste, nadamo se, prošli, tako da Vas možemo prijaviti već iduće kolo… S poštovanjem, istinski nogometni romantici”, poručili su iz Dračica.

Đakovački klub osnovan je 2015. godine, krenuo je iz najnižeg ranga natjecanja, trenutno se natječe u Drugoj županijskoj ligi Osječko-baranjske županije.

Komentari

komentara

« Povratak