KRANJČAR SE VRAĆA U SPLIT: Niko će igrati na ovogodišnjem turniru „4 kafića“!

FOTO:

Euforija je zahvatila Dalmaciju i Split zbog jedne obavijesti. Bivša desetka Hajduka, Niko Kranjčar, sudjelovat će na božićnom turniru „4 kafića – memorijal Dino Petrinović.“

Ovaj turnir pokrenut je 2016. godine, igra se na splitskim Gripama uz sudjelovanja brojnih poznatih nogometnih imena.

„Odazvao sam se pozivu Ivice Mornara, s kojim sam ostao u odličnim odnosima još od vremena kada smo zajedno igrali za reprezentaciju kod izbornika Otta Barića. Ostavio je tada lijep utisak na mene, a sada smatram da je najvažnije da svi skupa pomognemo onima kojima je potrebno, s obzirom da prihod s turnira ide u humanitarne svrhe.“, potvrdio je Niko za Dalmatinski portal.

Kada je prelazio iz Dinama u najvećeg rivala Hajduka, navijači Torcide su priredili doček za pamćenje na splitskoj Rivi.

“Osjećam veliko poštovanje prema navijačima Hajduka. Stvarno ne znam kako će publika reagirati, ali mogu reći da sam često u Splitu i uvijek se ugodno osjećam.”, izjavio je bivši veznjak Tottenhama, kijevskog Dynama, QPR-a i Rangersa.

Turnir započinje na blagdan Sv. Stjepana, dakle 26. prosinca. Natjecat će se Kauri, Tropic, Tennis i Camel, a sudjelovat će između ostalih Ivan Klasnić, Mario Stanić, Stipe Pletikosa, stoper Hannover Josip Elez i drugi.

MESSI JE GLAVNI: Argentinac još jednom dokazao tko je gazda u klubu!

Komentari

komentara

« Povratak