Kranjčara pitali hoće li navijati za Dinamo ili Hajduk: “A kaj vi mislite?”

FOTO:

Niko Kranjčar u srijedu je pratio uživo utakmicu Hajdukovih i Atleticovih juniora u Ligi prvaka (0:0). Na kraju su Španjolci prošli dalje nakon jedanaesteraca, a Kranjčar je prije utakmice u jednom od svojih rijetkih medijskih istupa govorio o situaciji oko Hajduka.

Splitski klub je stvorio momčad za koju mnogi smatraju kako će se do kraja boriti s Dinamom za naslov prvaka Hrvatske.

“Pratim, naravno”, započeo je bivši igrač Hajduka i Dinama pa nastavio: “Ne gledam toliko utakmica, ali mislim da su napravili fantastičan prijelazni rok. Sad je na igračima da pokažu koliko stvarno vrijede. Mislim da je pet bodova veliki zaostatak, ali isto tako zaostatak koji se može nadoknaditi. Sve je na njima. Mislim da je uprava ovaj put napravila sve što je u njenoj moći da Hajduk uspije”, rekao je u kamere HRT-a.

Kranjčar je potom upitan hoće li navijati za Hajduk u borbi za naslov: “A kaj vi mislite? Na to pitanje sam cijeli život odgovarao. Neka ostane u meni za koga ću ja navijati. Ja sam uvijek za jaki hrvatski nogomet. Mislim da je najveći dobitak ove godine da i Rijeka i Osijek i Dinamo i Hajduk imaju šanse osvojiti prvenstvo. Ja mislim da samo s kvalitetnim prvenstvom ćemo i dalje dobivati kvalitetne rezultate u Europi, ali i reprezentaciji.”

Niko Kranjčar je od 2001. do 2004. igrao za Dinamo, a onda je prešao u Hajduk u jednom od najsenzacionalnijih transfera na ovim prostorima. Od 2006. do 2009. bio je igrač Portsmoutha da bi od 2009. do 2012. igrao za Tottenham. Potom odlazi u kijevski Dinamo za koji nastupa do 2016., uz dvije posudbe u QPR-u.

Igrao je još za New York Cosmos i Glasgow Rangerse. Za Hrvatsku je u 81 utakmici zabio 16 golova, prenosi Index.hr.

 

Komentari

komentara

« Povratak