KRASNE ČESTITKE SUIGRAČA IZ REPKE: „ Nitko ovo nije zaslužio više od tebe, jednostavno najbolji!“

FOTO:

Luka Modrić sinoć je u Londonu doživio veliku čast, proglašen je najboljim nogometašem planete za 2018. godinu. Nakon toga su počele stizati čestitke iz cijelog svijeta i naravno od njegovih prijatelja iz suigrača iz reprezentacije.

Luka, čestitke na velikoj nagradi – zaslužio si to svojim znanjem, radom i ovogodišnjim uspjesima. Svaka čast!”  – objavio je Mario Mandžukić.

“Nitko ovo nije zaslužio više od tebe. Jednostavno najbolji”, napisao je donedavni klupski suigrač Mateo Kovačić na Instagramu.

„Čestitke najboljem igraču svijeta, našem Luki Modriću , nestvarno je da najbolji igrač svijeta dolazi iz male Hrvatske i zato svi skupa budimo ponosni na našeg kapetana koji nam je svima pokazao kako se svi snovi mogu ostvariti uz puno truda i odricanja. Bravo prijatelju, brate,suigraču…Bravo Luka.“ – oglasio se i dugogodišnji prijatelj Vedran Ćorluka.

„Čestitke najbolje igraču svijeta! Jako sam sretan zbog mog brata!“ – stoji u postu Lukinog sugrađanina i vratara Monaca, Danijela Subašića.

„Opet emocije,opet suze,opet ponos. Hvala kapetane,hvala Luka. Čestitke najvećem hrvatskom sportašu.“ – pridružio se sportski analitičar Joško Jeličić.

Komentari

komentara

« Povratak