KRATKO I JASNO: Evo što je Mandžukić rekao novinaru na pitanje o Sarriju!

FOTO:

Sjajni hrvatski napadač, Mario Mandžukić, jučer je službeno postao novi igrač talijanskog velikana AC Milana. Bivši ‘Vatreni’ danas je prvi put odradio presicu kao igrač Rossonera.

Popularni Mandžo odmah je dao do znanja kako uživa u novoj ekipi: “Sretan sam što sam ovdje. Pripremao sam se za ovu priliku već neko vrijeme. U Milanellu je odlična atmosfera, Milan trenutno radi dobar posao i zbog toga je prvi na tablici. Želim biti odmah spreman pomoći momčadi”.

Neki su posumnjali kako je Mandžukić odustao od ozbiljnog nogometa, ali Hrvat je sve to demantirao odlučnom izjavom:

“Trenirao sam marljivo u posljednjih nekoliko mjeseci. Da se nisam osjećao spremnim, ne bih prihvatio doći u veliki klub poput Milana. Naravno da će mi trebati nekoliko dana da upoznam suigrače, ali spreman sam dati svoj doprinos kada me trener bude trebao.”

Okupljene novinare zanimalo je mišljenje o Juventusu kao nadolazećem protivniku u borbi za Scudetto:

“Bit će kao i sve ostale utakmice. Na terenu smo rivali, a izvan njega prijatelji. Nadam se da ću vidjeti navijače na tribinama jako brzo. Uvijek sam imao dobar odnos s navijačima Juventusa, poštovat ću ih zauvijek, ali sada ću se boriti za Milan i njegove navijače. Ne volim pričati o prošlosti, samo želim razmišljati o sadašnjosti i Milanu. Što se dogodilo sa Sarrijem? Pitajte njega.”

 

Komentari

komentara

« Povratak