KREĆE NOVA ERA: Počeli su pregovori oko prodaje AC Milana, posao je vrijedan milijardu eura!

FOTO:

Talijanski mediji javljaju kako su u tijeku pregovori oko prodaje AC Milana. Trenutni vlasnik bi mogao višestruko zaraditi od ovog posla…

Kreće nova era na San Siru?

Investicijski fond iz Bahraina pod nazivom Investcorp pregovara oko kupnje talijanskog nogometnog diva Milana. Trenutni vlasnik Milana je Elliott, fond koji je klub kupio 2019. godine za nešto manje od 90 milijuna eura. Kako se sada spominje iznos od milijardu eura, Elliott bi mogao višestruko zaraditi.

Predstavnici Investcorpa, Milana i Elliotta odbili su je komentirati. Inače, Investcorp je tvrtka vrijedna više od 37 milijardi dolara, osnovana 1982. godine. Osim u zemljama na Bliskom istoku, ima podružnice i u Londonu i New Yorku.

Nakon jučerašnje utakmice u kojoj je Milan s 2:0 pobijedio Genou, tehnički direktor Milana Paolo Maldini je otkrio kako nije isključeno da Milan uskoro bude prodan:

„Ne znam puno o tome, ali naravno da bi Milan mogao biti prodan u budućnosti. Ne znam kad će taj trenutak doći. Ostalo je malo utakmica do kraja sezone, rekao bih da je svima u interesu da fokus bude na njima te da pokušamo osvojiti titulu, a imamo pred nama i polufinale Kupa Italije.”

Komentari

komentara

« Povratak