KREĆE RASPRODAJA: Rijekin pouzdani stoper odlazi u Englesku!?

FOTO:

Nakon Rijekinog osvajanja Kupa, strani klubovi su zagrizili za njihove ključne igrače. Nakon što je u medije lansirana vijest da se za vratara Simona Slugu zanimaju Sheffield, Norwich, Derby te Hertha, još jedan član je u odnedavno u izlogu.

Daily Star tvrdi da se dva engleska kluba ozbiljno interesiraju za pouzdanog stopera Darija Župarića. Novi prvoligaš Sheffield United htio bi u svojim redovima bivšeg stopera Cibalije i Pescare, njegova vrijednost trenutno iznosi oko milijun i pol eura, što je zaista vrlo povoljna kupovina.

Tokom siječnja Župarića je htio dovesti Fulham ali su tada pregovori propali, sada su ponovno voljni poslati ponudu Rijeci, jedina otežavajuća činjenica je ta što su preselili u Championship nakon što su zauzeli pretposljednje mjesto na tablici unatoč velikim ulaganjima.

Ukoliko se zaista ostvare prodaje Sluge i Župarića, bio bi to ozbiljan udarac za užu obranu novog osvajača Kupa. Trener Igor Bišćan bi tada morao zasukati rukave i tokom ljeta naći odgovarajuće alternative.

POKAZAO MU PUT: NAJTRAŽENIJI NAPADAČ EUROPE SIPAO KOMPLIMENTE NA RAČUN NIKE KOVAČA!

Komentari

komentara

« Povratak