KRUNA KARIJERE: Iličić odlazi iz Atalante, ali ostaje u Italiji!?

FOTO:

Slovenski ofenzivac, Josip Iličić, jedan je od najboljih igrača talijanske Serie A u posljednjih nekoliko godina. Josip je bio vrlo uspješan u Palermu, Fiorentini i sada u dresu Atalante.

No, izgleda kako se njegova avantura u Atalanti privodi kraju. Naime, poznati talijanski mediji jučer su prenijeli kako je golemi interes za Iličića pokazao slavni AC Milan, koji ga želi vidjeti u svojim redovima iduće sezone.

Točnije, vijest je objavio poznati Sky. Atalanta teško da može očekivati neku visoku odštetu za transfer s obzirom da Slovenac ima 33 godine, ali je svakako jedan od onih za koje godine nisu nikakav problem jer se ipak radi o velikom profesionalcu.

Iličić je prošle sezone zadivio nogometni svijet čudesnom sezonom, a posebno se istaknuo kada je Valenciji zabio četiri gola na utakmici. Nakon toga došla je ozljeda pa je propustio zaista velik broj utakmica u talijanskom prvenstvu, a u četvrtfinalni dvoboj protiv PSG-a.

No, unatoč tome uspio je zabiti čak 21 gol te upisati devet asistencija. Ove sezone je na šest golova i devet asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak