Kruži snimka na kojoj torcidaš šamara dvojicu Boysa: “Smeće, vadi ruke iz džepova”

FOTO:

Društvenim mrežama kruži uznemirujući video. Dalmacija Danas iz neslužbenih izvora saznaje da su na području Splita napadnuta dva pripadnika Bad Blue Boysa.

Na videu je vidljivo da su se pripadnici Torcide i Bad Blue Boysa verbalno prepirali, a onda je došlo i do fizičkog nasrtaja nad dvojicom mlađih momaka. “On ti ide na utakmice. Ja navijam za Hajduk, a on navija za Dinamo”, čuje se na snimci. Nakon toga dolazi do šamaranja dvojice navijača Dinama.

“Šta je? Izvadi ruke iz džepa. Smeće”, govorio je nepoznati muškarac dok je udarao dvojicu Boysa. Oglasila se potom i PU splitsko-dalmatinska:

“Obavještavamo vas da raspolažemo informacijama o događaju sa snimke koji se dogodio danas oko 17 sati i 30 minuta na području Radunice u Splitu. Naime, policijski službenici su u blizini mjesta događaja malo prije 19 sati zatekli oštećene osobe. Zaprimljena je prijava. Na okolnosti događaja odmah smo započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem te je ubrzo jedna osoba koja se dovodi u svezu s događajem pronađena i dovedena u službene prostorije policije, dok za drugim sudionicima tragamo.”

Hajduk i Dinamo od 18 sati na Poljudu igraju najveći hrvatski derbi.

JE LI VRIJEME ZA NJEGOV POVRATAK? EVO TKO BI SE SUTRA MOGAO VRATITI U REPREZENTACIJU!

Komentari

komentara

« Povratak