KUGLICE SU ZAPLESALE: Dobili smo spektakularne dodatne kvalifikacije za odlazak u Katar!

FOTO:

Danas u Zurichu, Švicarskoj održan je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se iduće godine igrati u Kataru.

Kao što već sigurno znate, radi se o dosad neviđenim dodatnim kvalifikacijama na kojima sudjeluje čak 12 reprezentacija iz Europe, a na kraju će kartu za Katar dobiti samo tri ekipe. Podsjećamo, izravan plasman u Katar iz Europe već je osiguralo 10 reprezentacija: Hrvatska, Njemačka, Danska, Francuska, Belgija, Španjolska, Srbija, Engleska, Švicarska i Nizozemska.

Tako sakupljenih 12 reprezentacija neće, kao do sada, igrati u šest parova po dvije utakmice dodatnih kvalifikacija, odakle pobjednici odlaze u Katar. U dodatnim kvalifikacijama za ovo Svjetsko prvenstvo reprezentacije će se boriti podijeljene u tri staze. U njima će se igrati samo po jedna nokaut-utakmica. Ovakav filter dat će još tri europske reprezentacije koje će osigurati odlazak na smotru najboljih reprezentacija svijeta.

STAZA A: Škotska – Ukrajina, Wales – Austrija.

STAZA B: Rusija – Poljska, Švedska – Češka.

STAZA C: Italija – Sjeverna Makedonija, Portugal – Turska.

Polufinalni okršaji su na rasporedu 24. ožujka i taj termin FIFA je nedavno potvrdila. Finalne utakmice iz svake staze će se igrati 29. ožujka. Također dodajmo kako će ždrijeb grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru održati prvog travnja.

IGRA NOGOMET KARIJERE: EUROPSKI VELIKAN U SIJEČNJU DOVODI MARKA LIVAJU?!

 

Komentari

komentara

« Povratak