KUKOČ OBJASNIO: Bivši igrač Hajduka najbolje opisao kakav kaos vlada u Splitu!

FOTO:

Hajduk Split danas se nalazi u zaista kaotičnom stanju. Čini se kao klub bez ikakve strategije i vizije, ali ljudi iz kluba konstantno traže krivce u totalno krivom smjeru. Mnoge danas boli izgled Hajduka, a jedan od takvih je i Tonći Kukoč, koji nije dobio pravu priliku u voljenom klubu.

Kukoč je danas igrač mađarskog Honveda, a u razgovoru za portal hercegovina.info otkrio je svoje mišljenje o mnogim stvarima u nogometu, pa tako i Hajduku. Lijevi dotaknuo se aktualne situacije u splitskom klubu te je možda čak i najbolje objasnio kakav kaos i neznanje tamo vlada:

“Kada sam imao 18 godina i ušao u prvi tim Hajduka, tamo su bili Andrić, Vejić, Skoko, Subašić, da ne nabrajam dalje. Imao sam plaću 10 tisuća kuna bruto, ali da dođem do nje, morao sam pišati krv. Danas igrači u Hajduku imaju ugovore po 300-400 tisuća eura. Znate li vi što je to? Kada igrača vani platiš toliko para, on će dati 20 golova po sezoni. U Bresciji kada sam bio, napadač Caracciolo je imao 400 tisuća eura, ali taj isti Caracciolo bi dao po 30 golova u sezoni. Osim Juranovića i možda još jednoga, to su danas sve igrači za dvije do tri tisuće eura. Zato se i događa ovo što se događa da ne možemo dobiti nikoga. Iskreno vjerujem da će biti bolje i da će doći bolja vremena”, rekao je iskreni Tonći.

Hajduk se nakon 13 odigranih utakmica u HNL-u nalazi na katastrofalnom 7. mjestu uz osvojenih 13 bodova.

URNEBESNI SUKOB: VULIĆ NAPAO IGRAČE GORICE, A JAKIROVIĆ MU SA STILOM SPUSTIO!

KAŽE ON: Legendarni Vaha Halilhodžić potpuno preporodio klub koji je bio u totalnom rasulu!

Komentari

komentara

« Povratak