KVOTE SU VANI: Evo kako kladionice vide susret Hajduka i Dinama u Kupu!

FOTO:

Hajduk i Dinamo odigrali su derbi prošle subote u kojem su gosti iz Zagreba uzeli puni plijen zahvaljujući pogotku Brune Petkovića. Ono što je uistinu zanimljivo je da već u srijedu s početkom u 19:00 imamo novi veliki derbi između dva najveća rivala u Hrvatskoj.

No, ovog puta radi se o polufinalu hrvatskog Kupa. Od ranije je poznato da će derbi suditi talijanski sudac Fabio Maresca, a HNS je to sada i službeno objavio. Na Poljudu će svi članovi sudačke ekipe biti Talijani pa će Marescini pomoćnici biti Valerio Colarossi i Christian Rossi, a četvrti sudac je Alessandro Prontera. U VAR sobi sjedit će Daniele Paterna i njegov pomoćnik Francesco Meraviglia.

Danas su i izašli koeficijenti u našim poznatim kladionicama koje daju 50-50 šanse Hajduku i Dinamu. I na pobjedu Hajduka i na pobjedu Dinama kvota je 2.65, dok je na remi 3.40. Identično je bilo i u subotu kada je na dan utakmice koeficijent na obje momčadi porastao na čak 2.90. Što se tiče kvote na prolaz, tu je također izjednačeno (1.85).

U drugoj utakmici polufinala Kupa srest će se Lokomotiva i Rijeka. Koeficijent da će Rijeka proći u finale je 1.60, a na Lokomotivu je koeficijent 2.20.

Također dodajmo kako će se polufinale igrati na jednu utakmicu, dok će se finale igrati na dvije utakmice.

Komentari

komentara

« Povratak