KYLIAN MBAPPE: Iskreno, ja sam više Englez nego Francuz, odazvao bih se pozivu Southgatea!

FOTO:

Ljubitelji nogometa s nestrpljenjem očekuju četvrtfinalni dvoboj Svjetskog prvenstva u Kataru između Engleske i Francuske.

Privukao oči javnosti

Svi znaju tko je Kylian Mbappe, sjajni napadač PSG-a i reprezentacije Francuske. Manje je poznato da postoji još jedan Kylian Mbappe, koji igra u Engleskoj i koji navija za Englesku. Ovaj imenjak slavnog Kyliana je njegov rođak, koji ima 16 godina i trenutno je na školovanju u Leicesteru.

„Ja sam pravi Kylian Mbappe i navijam za Englesku. Da me Gareth Southgate zove, došao bih i čuvao Mbappea. Prilično sam brz, poput njega, mislim da je to obiteljska karakteristika. I dobar sam defanzivac.”, objasnio je 16-godišnji Mbappe te dodao:

„Moja obitelj, moj tata, svi navijaju za Francusku, ali ja sam za Englesku. Svi moji prijatelji su fanatici za Englesku. Da budem iskren, trenutno sam više Englez nego Francuz”.

Rođak slavnog Mbappea igra kao lijevi bek u amaterskoj ekipi Friar Lane & Epworth FC. Rođen je u Parizu, a njegov otac, Steeve, prvi je rođak oca francuske zvijezde Wilfrieda. Steeve i Wilfried odrasli su zajedno u Kamerunu.

Klinac Kylian kaže kako nema problema s imenom:

„Nisam imao problema s imenom. Moji me prijatelji poznaju prije nego što je Mbappe postao slavan, tako da sam za njih još uvijek Kylian. Neke ekipe moraju dva puta pogledati zapisnik kad me vide. Možda misle da je to šala.”

„Shvatio sam kolika je ludnica oko mog imena kada sam gledao TV i vidio tog mladića iz Monaca po imenu Kylian Mbappe. Rekao sam tati, a on je rekao: ‘Da, on je sin mog bratića.’ Mislio sam da je smiješno, ali prava mi je čast. Želio bih ga upoznati jednog dana.”, rekao je “britanski Kylian Mbappe”.

Za najbolje parove kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak