LAKO JE VODITI CITY: Guardiola će se oduševiti kad vidi budžet za transfere…

FOTO:

Stigla je pandemija koronevirusa, ali bez obzira na to sigurno je kako će Manchester City trošiti kao inače. Naime, procurio je iznos koji će Pep Guardiola imati za transfere.

‘Građani’ su jučer potvrdili dolazak Torresa za 23 milijuna eura, a uz razne bonuse taj transfer mogao bi doseći svotu od 30-ak milijuna eura. Nekoliko dana ranije engleski mediji potvrdili su kako će iz Bournemoutha doći branič Nathan Ake za ogromnih 40 milijuna eura.

Dakle, za samo dva igrača City će spiskati oko 70 milijuna eura, ali Guardiola ne mora brinuti. Englezi su saznali kako će City u prijelaznom roku imati nevjerojatni budžet za transfere, a on će iznositi čudesnih 330 milijuna eura! S obzirom na pandemiju koja vlada svijetom ovo se baš čini kao ludi iznos.

Uprava kluba čekala je da sporski sud ukine UEFA-inu zabranu za klub pa su tako odlučili ofenzivno krenuti na tržištu. Kako sada stvari stoje trebao bi još doći sjajni stoper Koulibaly iz Napolija, a navodno su započeti pregovori sa Joao Felixom iz Atletico Madrida.

Pred Guardiolom i Cityem sada je uzvratni dvoboj protiv Real Madrida. U klubu se nadaju kako španjolski strateg već ove sezone može donijeti toliko željenu Ligu prvaka…

TREBA LI TO PRIHVATITI? POZNATI KLUB NUDI MANDŽUKIĆU 15 MILIJUNA KUNA PO SEZONI…

Komentari

komentara

« Povratak