LANSIRANA JE TRANSER BOMBA: Mislav Oršić prelazi u engleski Premiership!?

FOTO:

Prije točno godinu dana imali smo pravu transfer sapunicu, a u glavnoj ulozi bio je fantastični Mislav Oršić te njegov prelazak u engleski Premiership.

Međutim, u posljednji tren došlo je do velikog preokreta pa je najbolji igrač zagrebačkog Dinama ipak potpisao novi ugovor s Modrima. No, izgleda kako nam sada stiže nova priča te kako će hrvatski reprezentativac ipak otići u najsnažniju nogometnu ligu.

Naime, Sportske novosti senzacionalno pišu kako će danas-sutra doći ponuda iz Engleske za Mislava Oršića! Radi se o klubu iz Premiershipa, ali izvori nisu htjeli kazati kolegama o kojem klubu je riječ. Samo je pitanje hoće li Dinamo ovog puta to prihvatiti.

Spominje se i cifra, informacije govore da će ponuda iznositi između 6 i 8 milijuna eura. Istina, Oršić po Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura, ali se podcrtava da ponuda ipak ne može dostići takvu cifru s obzirom na Oršićeve godine.

Isto tako, naši izvori kazuju da će Dinamo vjerojatno pristati na tu ponudu i to iz razloga što će biti korektan prema svom velikom napadaču. Naime, Oršić je već mogao otići iz Dinama, dva puta je bio na pragu Engleske (Birmingham, Burnley), ali oba puta je ostao u plavom domu, a u međuvremenu je produžio ugovor do 2026. godine uz mnogo bolje financijske uvjete.

Bila mu je to svojevrsna nagrada što na koncu nije otišao u Burnley, što je pristao ostati u plavom klubu.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak