Legenda Barcelone donirala čak milijuna eura u borbi protiv koronavirusa!

FOTO:

Ikona Barcelone, jedan od najboljih svjetskih veznjaka u posljednjih 20 godina Xavi Hernandez, donacijom se pridružio borbi protiv pandemije korone. Sadašnji trener katarskog Al Sadda i njegov supruga, donirali su milijun eura klinici u Barceloni.

Xavi se pridružio ostalim bivši i trenutnim članovima Barcelone i donirao novac za kupnju potrebne zdravstvene opreme. Prije njega su to učniili trener Manchester Citya Pep Guardiola, kapetan Barce Leo Messi te braća Thiago i Rafinha Alcantara.

“Oprema je nužna, zato pozivam i druge sportaše da u ovom sudbonosnom trenutku daruju  novac” – napisao je veliki Španjolac.

Njegova država je jedna od najpogođenijih u Europi, Blaugrana je zbog pandemija i recesija morala svojim zvijezdama smanjiti place u narednom razdoblju. Iako su mediji pisali da su se igrači usprotivili, Lionel Messi je izjavio kako nije bilo nikakvih problema te da je brzo došlo do dogovora.

Katalonski medij La Vanguardia je nedavno javio kako se Xavi sprema preuzeti svoju Barcelonu te želi vratiti Neymara na Camp Nou.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

SLUŽBENO: Talijani donijeli jedinu moguću odluku o nastavku Serie A

Komentari

komentara

« Povratak