LEGENDA JE REKLA: Blaž Slišković otkrio što misli o Mamiću te opleo po Hajduku!

FOTO:

Poznata emisija ‘Nedjeljom u 2’ danas je imala posebnog gosta. Naime, kod Aleksanda Stankovića stigao je legendarni nogometaš Blaž ‘Baka’ Slišković.

JE LI U PRAVU?

Baka je, naravno, najviše pričao o nogometu. Jednog trenutka dotaknuo se i cijele situacije oko Mamića te njegovog Hajduka.

“Ja njega obožavam, prije svega kao osobu koja je podigla hrvatski nogomet na jednu višu razinu. Daj Bože da je u Hrvatskoj više Mamića koji bi voljeli vidjeti Rijeku, Hajduk i Osijek na razini na kojoj je Dinamo”, započeo je Slišković o Mamiću pa nastavio:

“Otvoreno hajdukovcima kažem da prvo obrišu ispred svojih vrata, a tek tada da gledaju u tuđe dvorište. Kada u Hajduku nađu čovjeka kojim će svim srcem biti uz klub, to bi ih daleko odvelo!”.

Kakav bi u današnje vrijeme bio nogometaš?

‘Ne vidim se lošim. Kažem da ne bih bio kakav sam nekad bio, jer danas se moraš više posvetiti. Ne vidim da neki danas znaju više nego što je tada znao recimo Džajić.’

On je trener Zrinjskog i iako je to hrvatski klub: ‘Zrinjski je jedini klub koji ima veći postotak Srba i Bošnjaka nego Hrvata i nema opterećenja i zato imamo rezultat. Ovo su odnosi koji trebaju da budu u jednom klubu. Naši navijači su zaista korektni. U drugim klubovima navijači ti dolaze pred vrata. Prvo gledamo kakav si čovjek.’

U bogatoj igračkoj karijeri Blaž Slišković nastupao je za Velež, Hajduk, Marseille, Pescaru, Lens, Rennes, a završio ju je 1998. u Zrinjskom iz rodnog Mostara. Za reprezentaciju bivše Jugoslavije odigrao je 26 utakmica i zabio tri gola.

 

 

 

Komentari

komentara

« Povratak