LEGENDA U PROBLEMIMA: Veliki Brazilac pod istragom zbog optužbi za seksualni napad

FOTO:

Branič Barcelone i brazilske reprezentacije Dani Alves pod istragom je zbog optužbi za seksualni napad na ženu u noćnom klubu u Španjolskoj prošlog mjeseca, objavio je u utorak katalonski Vrhovni sud.

Alves negira bilo kakvu krivnju. U priopćenju suda u Barceloni navodi se da je otvoren postupak “zbog prijave koju je podnijela žena za navodni seksualni napad koji se dogodio u noćnom klubu u Barceloni prošlog mjeseca”.

U priopćenju se ne navodi konkretno ime Alvesa, ali je glasnogovornica suda potvrdila Reutersu da je on predmet prijave. Rekla je da je slučaj u fazi istrage, ali sud nema više informacija.

Španjolski mediji izvijestili su da je žena optužila Alvesa da ju je dirao ispod donjeg rublja bez njezina pristanka dok je bila s prijateljima u noćnom klubu krajem prosinca 2022. godine. Alvesov glasnogovornik rekao je da igrač “odlučno poriče” sve optužbe. Alves je trenutno u Meksiku i igra za Pumas UNAM.

Alves je postao je najstariji Brazilac koji je igrao na utakmici Svjetskog prvenstva kada je zaigrao protiv Kameruna na SP u Katru.

Komentari

komentara

« Povratak