LEGENDARNI ENGLESKI TRENER: „Ovo je najlošija hrvatska momčad u zadnjih 25 godina…“

FOTO:

Harry Redknapp je trener koji jako voli i dobro poznaje hrvatske nogometaše, odnosno našu reprezentaciju. Kroz svoju bogatu karijeru imao je prilike trenirati nekoliko Hrvata, u Tottenhamu su jedno vrijeme igrali Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa.

Engleska legenda je gostovala u zabavnoj emisiji na BBC-u koju vodi njegov bivši igrač, Peter Crouch. Između ostaloga, kratko su se dotaknuli nastupima Vatrenih na Europskom prvenstvu pošto su u grupi s Engleskom.

“Engleska će sigurno proći grupu, četiri boda su dovoljna, ali sve nas je previše ponijela pobjeda protiv Hrvatske. Realnost je da je Hrvatska jako, jako loša momčad. Imali su sjajne momčadi u zadnjih 25 godina, no ovo im je vjerojatno najlošija.” – zaključio je Redknapp.

“Ti si igrao s jednim od najboljih igrača u povijesti Hrvatske, vjerojatno najboljim kojeg sam ja vidio. Kakav ti je bio Prosinečki?” – upitao je iskusni trener Croucha.

“On je bio genij, zbog njega sam i ja izgledao dobro. Zapravo sam samo čekao na drugoj vratnici, a Robert bi mi ubacivao lopte. Zabio sam 19 golova te sezone.” – odgovorio je bivši član Gordog Albiona.

Komentari

komentara

« Povratak