LEGENDARNI HNL NOGOMETAŠ TEŠKO BOLESTAN: Ultrasi organiziraju turnir za pomoć

FOTO: Pixsell

Mladen Bartolović, nekadašnji igrač Cibalije, Dinama, Zagreba i Hajduka, teško je bolestan i mora na liječenje u Njemačku.

Za pomoć 47-godišnjoj ikoni hrvatske lige Ultrasi iz Vinkovaca organiziraju humanitarni turnir u subotu, 6. srpnja. Turnir počinje u 11 sati na igralištu Kanovci, a ekipe će uplatiti kotizacije u obliku donacija za liječenje Bartolovića. Bit će i revijalna utakmica ikona Cibalije protiv postave navijača.

“Mladen Bartolović, veliki igrač i još veći čovjek, odlazi na liječenje u Njemačku. Bez obzira tko si, što si i za koga navijaš, dođi u subotu i pomozi Bartolu. Ako tko zaslužuje našu pomoć i ljubav – on zaslužuje! Vidimo se u subotu na Kanovcima!” poručili su organizatori na društvenim mrežama.

Bartolovića najviše pamte navijači Cibalije i Hajduka. Za vinkovački je sastav odigrao 255 utakmicu te zabio 58 golova. Najbolji je strijelac Cibalije u SHNL-u. Za Hajduk je nastupio u 80 utakmica te zabio 16 golova uz 12 asistencija. Nakon igračke karijere kratko je radio u Cibaliji kao trener, a nakon toga je ostao u klubu kao skaut.

Komentari

komentara

« Povratak