LEGENDARNI HRVATSKI KOMENTATOR SECIRAO POTEZ PEREZA: “Iznenadila me jedna svar, a jasno je tko će najviše profitirati u cijeloj priči..”

FOTO:

Legendarni hrvatski sportski komentator, Božo Sušec, gostovao je u RTL-ovoj emisiji ‘Direkt’ u kojoj je prokomentirao pokušaj formiranja Superlige.

U toj, po mnogima nakaradnoj tvoreni, trebali su igrati Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United, Juventus, Milan i Inter. Tu je još trebalo uletjeti nekoliko klubova ali od toga ništa neće biti. Superliga je suspendirana!

Ovaj potez bogatih klubova izazvao je brojne negativne reakcije, prije svega FIFA-e i UEFA-e, nacionalnih saveza, državnika, kao i brojnih nogometaša. Gost RTL Direkta bio je legendarni sportski komentator Božo Sušec koji je prokomentirao cijelu ideju, ali i posljedice do kojih može doći. Već se najavljuje izlazak pojedinih klubova, UEFA najavljuje tužbe, Superliga također ima svoje odvjetničke mehanizme i Sušec smatra kako ovaj “rat” neće tako lako završiti. Također, istaknuo je kako nije iznenađen pojavom Superlige, ali je iznenađen tajmingom i nepripremljenošću cijele ideje.

Sušec se također čudio zašto baš tih 12 klubova, a i zapitao se kako neki klubovi troše novac jer nisu slučajno upali u financijske probleme. Naime, posebno se dotaknuo ogromnih transfera Real Madrida koji su recimo dali 60-ak milijuna eura za Jovića ili preko 100 milijuna eura za Edena Hazarda. Jesu li se dosad isplatili ti ogromni novci? Ne, nisu!

Božo je također istaknuo kako će ovdje najviše profitirati odvjetnici zbog raznih tužbi…

Komentari

komentara

« Povratak