LEGENDARNI HRVATSKI NOGOMETAŠ: “Livaja najveća zvijezda? Možda u Dalmaciji, u Zagrebu sigurno nije..”

FOTO:

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i današnji pomoćnik izbornika Zlatka Dalića Vedran Ćorluka komentirao je brojna pitanja vezana za hrvatsku reprezentaciju. Ćorluka, koji je tek nedavno postao pomoćni trener u reprezentaciji, rekao je kako ne misli da je Marko Livaja najveća zvijezda u HNL-u.

“Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković… Moja podrška uvijek ide njima. No to ne znači da će zato biti pozvani u reprezentaciju”, rekao je Ćorluka za Sportske novosti pa dodao:

“Drago mi je što je Dinamo osvojio prvenstvo, nije mi drago što nije uzeo i Kup. Volio bih uvijek da Dinamo podiže pehare. No super je što se Hrvatska liga diže. Ovakav Hajduk, kakav je sada, probudio je i u nama dinamovcima, kao što se vidjelo u Kranjčevićevoj, protiv Osijeka, u Šibeniku i na derbiju s Hajdukom u Maksimiru, novu energiju.

Dinamo je imao jako veliku podršku u želji da se osvoji titula. Samo je navijače trebalo probuditi. Iako mislim da bi to moralo biti u dinamovcima od prvog kola sljedećeg prvenstva. Ne bi ih trebao poticati neki drugi klub.”

BOMBA OD TRANSFERA: LOVRO MAJER RADI TRANSFER KARIJERE?

Komentari

komentara

« Povratak