LEGENDARNI HRVATSKI NOGOMETAŠ: “Nedostaje mi reprezentacija…”

FOTO:

Hrvatska i Portugal večeras igraju susret 6. kola UEFA Lige nacija, a utakmicu je najavio legendarni Darijo Srna.

Portugalski mediji nisu previše pisali o ovom susretu, ali je list Record objavio kratki razgovor s Darijom Srnom, rekorderom po broju nastupa za Hrvatsku (134). Srna danas radi kao sportski direktor Šahtara u kojemu je trener Portugalac Luis Castro.

“Luis je sjajan tip i veliki trener. Puno smo razgovarali o našim reprezentacijama. Mijenjaju se generacije i to nije uvijek dobro, ali ja sam siguran da Portugal neće imati nikakvih problema u budućnosti. Svi portugalski mladi talenti igraju u najvećim europskim klubovima. Naši još nisu na tom nivou, ali će biti. Nevjerojatna je kvaliteta koju obje momčadi imaju”, rekao je Srna.

“Igrali smo tako dobro, bili smo bolji, ali Portugal je imao više sreće. Vjerujem da bismo igrali finale da nismo naletjeli na Portugal, ali ne pobjeđuje uvijek bolja momčad. Meni je bila čast igrati za moju zemlju. Nedostaje mi reprezentacija. Moje srce će uvijek biti crveno-bijele boje”, rekao je Srna i dodao:

“Očekujem večeras dobru utakmicu. Žao mi je što nema publike jer bi atmosfera na Poljudu bila fantastična. Portugal možda ne igra za nešto, ali utakmica će biti jako borbena”, prenosi index.hr.

Komentari

komentara

« Povratak