LEGENDARNI REPREZENTATIVAC: “Dvije stvari nikako ne razumijem kod Čačića…”

FOTO: HINA

Dinamo Zagreb je teško stradao u petom kolu Lige prvaka izgubivši s visokih 0:4 od talijanskog prvaka Milana. Sinoćnji dvoboj je za Index.hr analizirao naš slavni nogometni reprezentativac Goran Vlaović.

“Veliko razočaranje. Treba biti realan i reći da je Milan puno jača i kvalitetnija momčad od Dinama, ali s obzirom na neke prijašnje rezultate Modrih, nadali smo se i vjerovali da mogu doći do boljeg rezultata. Međutim, nakon prve polovine prvog poluvremena, kad je Dinamo bio solidan, sve je otišlo u vjetar.

Dogodio se raspad, no to treba postaviti u pravi kontekst. Nakon što je primio drugi gol u utakmici koju je trebao dobiti, Dinamo je morao nešto pokušati, morao je riskirati i tražiti brzi gol koji će mu vratiti nekakvu nadu. No protiv Milana ne možeš na silu.

Momčad se koncepcijski raspala u tom bezglavom jurenju gola, linije su se rastegnule i koliko god rezultat ružno zvuči, moglo je na kraju završiti još gore. Utakmicu možemo komentirati samo do 2:0, sve ostalo nema nikakvog smisla.”

Cijelu analizu možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak