LEGENDARNI TALIJAN PRED OTKAZOM: Zoran Mamić preuzima bogatu azijsku reprezentaciju!?

FOTO:

U medije je izašla informacija da bi Zoran Mamić mogao preuzeti izborničku funkciju. Naime, talijanski trener Alberto Zaccheroni pred otkazom je na klupi Ujedinjenih Arapskih Emirata nakon što je u zadnjih devet utakmica ostvario samo jednu pobjedu.

Ukoliko se do Azijskog kupa stvari dramatično ne poprave, bivši šef Juventusa, Lazija i Milana postat će bivši. Mamić mlađi je prvo vodio saudijski Al-Nassr, da bi sa azijskim Real Madridom, Al-Ainom, osvojio dvostruku krunu.

Upravo zbog dobrih rezultata Zokija se spominje kao mogućeg Zaccheronijevog nasljednika, kada je u rujnu istaknut kao mogući izbornik UAE-a, izjavio je:

“Izuzetna mi je čast što se moje ime spominje u vezi s pozicijom izbornika UAE-a, ali reprezentacija ima izbornika gospodina Zaccheronija, koji je izvrstan trener s nevjerojatnom karijerom. Ja sam usredotočen na Al-Ain i klub koji će uvijek podržavati reprezentaciju.“

Savez je u nezgodnog poziciji, azijsko prvenstvo stiže već početkom iduće godine a nacionalna vrsta je ove godine dobila tek slabašni Laos, Mamića pak u prosincu očekuje Svjetsko klupsko prvenstvo na domaćem terenu.

OTVORENO O STANJU U JUVENTUSU: NISAM DOBROVOLJNO NAPUSTIO JUVE, IZBACILI SU ME ZBOG JEDNE OSOBE!

ŠTO SE DOGAĐA U KLUBU? Pogledajte što je za sutra najavio Bayern Munchen!

Komentari

komentara

« Povratak