LEGENDO, HVALA NA SVEMU: Od nogometa se oprašta legendarni reprezentativac!

FOTO:

Hajduk Split će u nedjelju protiv Šibenika na svom Poljudu zaključati sezonu 2022/23. koju će najviše pamtiti po novom osvajanju Kupa.

Isto tako susret će biti poseban iz razloga što će se od Hajduka oprostiti legendarni Danijel Subašić. Ovo je drugi put da je Subašić bio dio Hajdukove momčadi.

Prvi put je stigao na posudbu iz Zadra u ljeto 2008. godine, a kasnije je Hajduk otkupio njegov ugovor. Nakon toga, Subašić je prešao u Monaco u siječnju 2012. godine, s kojim je osvojio naslov francuskog prvaka 2017. godine. Također je proglašen najboljim vratarom francuskog prvenstva iste godine.

U Hajduk se vratio u rujnu 2021. godine kao 36-godišnjak. Ukupno je za splitski klub skupio 132 nastupa. Ove sezone još nije branio, a ne zna se ni hoće li braniti protiv Šibenika u oproštaju ili će samo dobiti prigodni poklon. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je srebro na Svjetskom prvenstvu 2018. godine i bio jedan od ključnih igrača.

Hajduk je pozvao sve navijače da dođu obučeni u bijelo kako bi stvorili posebnu atmosferu na Poljudu.

“Pozivamo sve navijače, članove i pretplatnike, sponzore i prijatelje Kluba te sve one koji imaju Hajduk u srcu da napune poljudske tribine do posljednjeg mjesta. Svi obučeni u bijele majice dođimo ispratiti staru sezonu i poželjeti momčadi i klubu puno sreće u novoj. Jer Hajduk je ono što nas čini sretnima, bez obzira na sve ostalo što radimo i gdje se nalazimo.”

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak