LEGENDO, PUNO SREĆE TI ŽELIMO: Evo gdje Mandžukić započinje svoj trenerski put!

FOTO:

Legendarni hrvatski nogometaš, Mario Mandžukić, rekao je zbogom nogometu početkom prošlog mjeseca. ‘Super Mario’ se može pohvaliti čudesnom karijerom pa je tako nastupao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern Munchen, Atletico Madrid, Juventus i AC Milan.

I što nakon karijere? Mandžo nije dugo čekao pa je nedavno stigla vijest kako je upisao HNS-ovu trenersku akademiju gdje pohađa natječaj za UEFA-inu B licencu koja je početak puta prema UEFA PRO licenci koja je potrebna da bi se vodili klubovi u, recimo, 1. HNL. A već danas stigla je senzacionalna vijest kako je poznato gdje će Mario imati idući posao.

Kako pišu 24 sata, Mandžukić će se vratiti u tabor reprezentacije i tako se pridružiti Ćorluki i Oliću koji su već neko vrijeme u stožeru zajedno s izbornikom Dalićem. Mandžukićev dolazak trebao bi dati prijeko potrebnu podršku našim napadačima, jer ako netko poznaje “pravila igre” reprezentativnog nogometa i velikih turnira, to je onda naš Super Mario.

Zanimljivo, stručni stožer je sve puniji bivšim reprezentativcima. Pletikosa, Olić, Ćorluka, Ladić, Vukojević samo su neki od poznatih “vatrenih” lica koje obnašaju neku od uloga u reprezentaciji. Mandžukić navodno ulazi u dobro poznatu priču nakon utakmice protiv Rusije koja nas čeka u studenom na Poljudu.

Podsjetimo za kraj, Mandžo je do ovog ljeta bio član Milana. Spominale su se neke opcije za nastavak klupske karijere, no Mario je nedavno odlučio raskrstiti s kopačkama. Sada vidimo i zašto.

Komentari

komentara

« Povratak