LEGENDO, VEĆ NAM FALIŠ: O kakvoj veličini se radi najbolje govori Kobeova posljednja objava!

FOTO:

Svijet sporta šokiran je nakon objave kako je jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kalifornija.

Cijelu svoju 20-godišnju karijeru je proveo u Los Angeles Lakersima osvojivši pet naslova NBA prvaka (2000, 2001, 2002, 2009, 2010), dva je puta bio MVP finala (2009, 2010), jednom MVP sezone (2008), čak je 17 puta biran za nastup na “All-Star” utakmici, a 11 puta je bio članom najbolje petorke sezone.

Koliko je Kobe bio poseban možda najbolje svjedoče riječi našeg Dina Rađe koji je kazao:

”Strašno je počela ova godina, a izgleda da se nastavlja još gore. Kakva tragedija za američki sport, ne samo za NBA. Lik koji je bija sinonim za teški rad uz silni talent koji je ima. Baš san beskrajno tužan. Život je ponekad nepošten za popizdit”, napisao je Rađa na svom Facebooku.

Kobeova posljednja objava na društvenim mrežama posebno dokazuje kolika je faca bio. Naime, Bryant je nekoliko sati prije smrti objavio fotografiju koju je posvetio LeBroneu Jamesu s porukom koja govori o tome što treba raditi u nastavku karijere.

“Nastavi razvijati igru i krojiti put za sljedeće izazove”, piše u Bryantovoj objavi. James je sinoć na utakmici u Philadelphiji prestigao Bryanta na trećem mjestu na vječnoj listi po broju postignutih poena. Naravno, Bryant mu je čestitao na tom veličanstvenom ostvarenju.

 

Komentari

komentara

« Povratak