LEONARDO EFEKT: Milan nakon Higuaina dovodi još jedno pojačanje u napad! Stiže poznati Brazilac?

FOTO:

Leonardo je pokrenuo Milan! Tako vrište naslovnice talijanskih novina, a i mora se priznati kako je novi sportski direktor Milana već sad odradio dobar posao. Ipak, treba istaknuti kako navijači nisu bili previše sretni s njegovim povratkom pošto je legendarni Brazilac trenirajući Inter opasno naljutio Rossonere…

BESPLATNI KAPITALAC!

Milan je ovog ljeta osigurao nekoliko zanimljivih igrača. Besplatno su stigli Ivan Strinić, Pepe Reina i Alen Halilović. Morali su dati 20 milijuna eura za Kalinića te 5,5 milijuna za Borinija, a onda su jučer odradili spektakularne transfere.

Naime, prvo je obavljen posao razmjene između Bonuccija i mladog Caldare. Radi se o dealu koji nije najbolje sjeo navijačima Juventusa. A zatim je na posudbu stigao sjajni Gonzalo Higuain, kojeg će ukupno platiti 54 milijuna eura. A sada, čini se, dolazi još jedan kapitalac. Milan već neko vrijeme radi na finaliziranju transfera bivšeg igrača Šahtara, Bernarda, koji je od lipnja slobodan igrač i kao takav bi bez odštete došao u Milan.

Bernard je svoje ime stekao u Šaktaru. Tamo je došao iz brazilskog Atletico Mineiroa uz golemu odštetu od 25 milijuna eura. Njegova prva pozicija je lijevo krilo, ali bez problema može pokriti desno krilo te polušpicu. Više je poznat po asistencijama nego po golovima.

JE LI U PRAVU? BAYERNOV PREDSJEDNIK PRONAŠAO KRIVCA ZBOG DIVLJANJA CIJENA U NOGOMETU…

KONAČNA POTVRDA: Milan ostvario jedan od najvećih ljetnih transfera!

Komentari

komentara

« Povratak