L’EQUIPE JAVLJA: Duje Ćaleta-Car radi transfer u Španjolsku!?

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član francuskog Olympique Marseillea, Duje Ćaleta-Car, može se s pohvaliti jako dobrom sezonom iza sebe.

25-godišnji branič upisao je 38 nastupa u svim natjecanjima, a njegov Marseille osvojio je sjajno drugo mjesto u Ligue 1. No, klub ima ozbiljne financijske probleme pa tako čelni ljudi žele ozbiljno skrešati financije tijekom ljeta prodajom svojih igrača.

Već se neko vrijeme u francuskim medijima špekulira o odlasku hrvatskog reprezentativca iz Marseillea. Tako danas L’Equipe piše kako Duju sada želi španjolska Sevilla!

L’Equipe tvrdi kako su predstavnici španjolskog kluba već razgovarali sa svojim sunarodnjakom Pablom Longorijom, koji je na čelu Marseillea, oko ovog transfera. Pričalo se i konkretnim iznosima, ali francuski medij ne piše o kojem novcu je riječ.

Transfermarkt Ćaletu-Cara procjenjuje na 16 milijuna eura, a Marseille ga je 2018. platio Salzburgu 19 milijuna eura pa se procjenjuje da bi i novi transfer mogao biti u sličnim financijskim gabaritima.

Ako bi Ćaleta-Car došao u Sevillu postao bi osmi Hrvat koji je nastupio za taj klub. Uz Ivana Rakitića, u andaluzijskom klubu su igrali Davor Šuker, Ivan Jurić, Robert Prosinečki, Joško Jeličić, Marko Rog i Ivica Mornar.

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak