L’Equipe je posebno izdvojio jednu Lovrenovu izjavu uoči utakmice s Francuskom

FOTO:

Dejan Lovren imao je sadržajnu presicu uoči utakmice Hrvatske i Francuske (srijeda, 20:45) na Maksimiru u četvrtom kolu Lige nacija. Hrvatski stoper osvrnuo se na to što Hrvatska i dalje mora igrati na nakaradnom Maksimiru, a usput i nahvalio širinu svjetskih prvaka, prenosi index.hr.

Francuska, s kojom Hrvatska ima negativna iskustva u posljednje 22 godine, odnosno same poraze u bitnim utakmicama, stiže u Zagreb kao favorit. Razlog tomu, između ostalih, leži u širokom igračkom kadru kojeg je Lovren apostrofirao.

L’Equipe je baš tu Dejanovu izjavu stavio u prvi plan. Novinari su pitali Lovrena o Olivieru Giroudu koji radi puno posla u napadu.

“On već godinama igra u najboljim klubovima u Premiershipu, igrao sam s njim i u Francuskoj. Jako ga je teško čuvati, Francuzi imaju sreću da imaju doslovno dvije top momčadi koje mogu mijenjati, ako nije Giroud, onda je Mbappé, Martial, Lacazette, ako je pozvan… Bezbroj igrača. Frustrirajuće je igrati protiv tih Francuza, ne znam koliko puta već. ’98., ’18., pa prijateljske… Neke stvari moramo mijenjati, imam osjećaj da smo u boljoj tjelesnoj spremi nego prošli mjesec, možda ih zbuni ovaj naš stadion.”

Komentari

komentara

« Povratak