Lewandowski bez milosti opleo po bivšem klubu: „Lagali su mi!“

FOTO:

Robert Lewandowski je, nakon višetjedne agonije, sredinom ovog mjeseca potpisao za Barcelonu. Poljak se, čini se, nije rastao od Bavaraca na lijep način…

Lewa optužio čelnike svog bivšeg kluba!

Poljski napadač, Robert Lewandowski, je nakon osam godina odlučio napustiti redove bavarskog velikana Bayern Munchena. Sada, nakon što se udomaćio u Barceloni, Lewa je optužio čelnike Bayerna da šire laži o njemu.

Svojevremeno se pisalo kako je Lewandowski uvrijeđen jer ga je Bayern želio zamijeniti Erlingom Haalandom, no on kaže to nije istina.

„Nema to veze s Erlingom. Ja sam čovjek kojem je istina najvažnija, pa i kad je loše po mene. Ne želim vam otkrivati šta se točno dogodilo, ali nije to zbog njega. Ne vidim zašto bi bio problem da je on došao u Bayern.”, otkrio je Lewandowski za ESPN pa nastavio:

„Određeni ljudi su mi lagali, jedno su pričali, a drugo radili. Ja sam želio da sve bude čisto, a nekima je to očigledno bio problem. Osjetio sam to i znao sam da je pravi trenutak da napustim klub.”

Sada, u Barceloni, pred Poljakom su novi izazovi i on ne skriva zadovoljstvo svojim dolaskom u Kataloniju. Ipak, ostaje gorak okus rastanka s Bayernom:

„Osjećam da sam na pravom mjestu. Bilo je vrijeme za novo poglavlje u životu i karijeri. Dosta je politike bilo u posljednjih nekoliko tjedana, kad sam pokušavao otići. Klub je pokušavao naći razlog što me prodaje jer je teško sve objasniti navijačima. Morao sam prihvatiti takav odnos, iako se o meni govorilo dosta gluposti i s*anja. To nisu bile istine, ali znam da su i danas navijači na mojoj strani.”

Komentari

komentara

« Povratak