Je li ovo najbolji dokaz zašto više nisu među velikima? Pogledajte zašto je došlo do novog sukoba u Milanu

FOTO: Getty

U Milanu nema novosti. Čini se kako je će i ova sezona biti promašena, a dodatni sukob koji se dogodio jučer to će i potvrditi. Sukob se dogodio između trenera Montelle i napadača Carlosa Bacce.

Što se događa s Baccom?

Kolumbijski napadač ove sezone izgleda očajno. U 21 nastupa uspio je samo 9 puta postići pogodak. Već nekoliko mjeseci na žestokom je udaru navijača, koji nisu zadovoljni njegovim zalaganjem na terenu. Ista priča ponovila se i jučer u sramotnom porazu od Sampdorije. Bacca je izgledao jako loše i očito da mu nije previše stalo za stanje u Milanu.

Novi sukob stigao je 15 minuta prije kraja utakmice protiv Sampdorije. Montella je odlučio izvaditi Baccu i uvesti Lapadulu, a Kolumbijcu se to nije svidjelo te je upitao trenera: “Zašto uvijek ja?”.

S druge strane Montella ističe kako nije čuo te riječi: “Nisam čuo ništa, ali ako su igrači koji budu zamijenjeni nezadovoljni, to je vjerojatno zbog njih, a ne do trenera. Trebate pitati njega tko mu je kriv”

Već dugo se po talijanskim medijima provlači priča kako će Bacca uskoro napustiti klub.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/pakleni-plan-giganta-iz-italije-pogledajte-kinezi-zele-vratiti-inter-pripada/

Komentari

komentara

« Povratak