Je li ovo najluđi transferi ikad? Igrač iz sedme lige potpisao za Arsenal!

FOTO:

Arsenal je ipak poznat kao klub koji je godinama volio uzimati mlade igrače, pa od njih stvoriti velike zvijezde. No, priča pred vama zaista je dostojna jednog filma…

Po uzoru na poznati film Goal

Cohen Bramall je 20-godišnjak koji je još jučer radio tvornici automobila. Dobio je otkaz krajem prošle godine, ali onda je stigla nevjerojatna prilika!

“Radio sam u Creweu za Bentley Motors. Bio sam na proizvodnoj traci, punio sam u automobile ulje za kočnice, tekućinu za pranje stakla i tome slično. I tako svaki dan, od ponedjeljka do petka, od 6.30 do 17.15”, rekao je 20-godišnji Bramall.

Samo pet dana prije Božića dobio je otkaz jer je viđen kao višak. Srušio mu se svijet, ali stigao je još jedan šok, u ovom slučaju pozitivni.

Arsenal ipak zna prepoznati nadarenog klinca

“Bio sam šokiran… Agent mi je samo rekao da spakiram svoje stvari i krenem. I tako sam se spremio i za sat vremena bio u Arsenalovu kampu. Odspavao sam kratko i već idućeg trenutka trenirao sam s prvom momčadi.”, rekao je Bramall.

Do jučer nepoznati Bramall je očekivao kako će biti poslan u drugu momčad, a Wenger ga je počastio treningom s prvom momčadi. Nepoznati dječak bio je oduševljen prijemom u momčadi. Svaki član Arsenala znao je njegovo ime i nije mogao vjerovati da trenira s imenima koje je još jučer gledao na internetu.

Prekrasna poruka za ostale koji se bore

Mladić je probu uspješno prošao, a sada je pred njim velika borba, no Cohen je uvjeren kako će vratiti golemo povjerenje Wengera i ostatka stručnog stožera.

“Svim niželigaškim igračima poručio bih samo da se nastave truditi, da daju sve od sebe na svakoj utakmici, na svakom treningu. I moraju vjerovati u sebe. I ja moram sada vjerovati u sebe, zaboraviti sve što je bilo ranije i nastaviti truditi se.”, za kraj je rekao Cohen Bramall.

Komentari

komentara

« Povratak